Hvordan sy en blomster-nålepute

søndag 20. mars 2011

Så var det lørdan` igjen gitt ! Den siste uken har vært slitsomt. Masse jobb og veldig lite energi. August har slitt med å sove de siste 2 ukene, og våknet klokken 04 hver natt helt frem til for tre dager siden. Da fikk vi sove helt til klokken halv 06. Men etter slitet de siste to ukene merker vi alle på kroppen at det var slitsomt. Jeg hinker enda rundt på foten min og har ikke trent siden forrige fredag (?=#"§%& fot !). I det ene øyeblikket føles det som om den begynner å bli litt bedre, men så gjør det plutselig dobbelt så vondt igjen. Det MÅ jo bli bedre snart ? Hvis ikke så får jeg rett og slett begynne helt på nytt med treningen når foten blir bedre *bitter*.

Og siden jeg har vært utrolig sliten og sløv den siste uken etter omgangssyke hele forrige helg, Frank som var på jobbreise på mandag slik at jeg (som var utslitt og svak etter helga) fikk ha ungene alene, månedshandling og generelt slit - har jeg ikke akkurat følt for å være kreativ. Så da må vi vell begynne i det små igjen...

Slik lager du en blomster-nålepute


Vi kreative trenger jo en plass å stikke disse "farlige" små nålene som stikker frem overalt. Dette er liten søt how-to hvis du vil lage det i en søt liten gave.. eller trenger en selv.Se fast to stoffer som er klippet i identiske sirkler. Sy den sammen med stoffene rett mot rett og la det være en liten åpning igjen.


Vreng den..


.. fyll den...


Og sy hullet igjen før du syr kant rundt hele ballen.


Sy så sømmer slik på bildet her slik at "blomsten" blir delt i fire. Vanskelig å forklare - men regner med at dere skjønner når dere ser på bildet.Sy fast en knapp og så er du ferdig !


4 kommentarer:

Hegeslilleboble sa...

Den var kjempesøt!

Ann-Kristin sa...

Så søt! Den skal eg sy; det må eg da klare!!:)

Elisabeth sa...

Kjempefin blom :) No har maskina mi fått seg ny blom! Sy fast eit silkeband på baksida, så kan ein knyte blomen fast på maskina, då forsvinn den ikkje i rotet på sybordet :D

Lykke sa...

Den var jammen fiin!!

by mlekoshi