Pokkers Canal digital - igjen-. Nå har vi endelig fått nett tilbake.. -igjen-. Er det ikke typisk ? Når en har planlagt masse blogging, kreative oppdateringer, artikkel som skal leveres og Mail som skal svares på. DA blir nettet borte. Vi krysser fingrene for at det er tilbake for å bli...

I går trenet jeg dag 12 av 30 days shred - og sliiiter :( ikke for at jeg ikke greier å gjennomføre treningen. Men jeg har VONDT. Håndleddet, som jeg tidligere slet med, verker. Og for tre dager siden tråkket jeg litt over.. Tror jeg ? Fikk iallefall himla vondt i foten etter trening. Mulig jeg har strukket noe rart inni der ? Hinker iallefall rundt her, og går ned trappene saktere enn hva August, og andre 80 år gamle damer, gjør. Jeiii ! Så i dag på dag 13 hviler foten. For når jeg tar bort øvelsene som jeg ikke kan gjøre på grunn av håndleddet og på grunn at foten.. Ja, da er det ikke mye igjen. FAN ! Skuffa, sint og irritert.

Nok om det. Ellers så sliter August med nattesøvnen for 4. natten på rad. Det er bra at han skal på oppfølging hos manuellteraput på onsdag. Han ligger faktisk våken at the moment... Herlige natta. (.....)

Det er deilig ned vinterferie, og det triste er jo at det er fredag - og plutselig er helga over. Frank skal på jobb på søndag og reiser bort på mandag. Så vekk meg opp på tirsdag, vær så snill?! I mitt hode er det bare stress, søvnløse netter, for sent på jobb og bare tull. Ikke for å være negativ da..eh.
Tilbake til poenget - i natt hadde Hilde overnattingsbesøk og vi våknet alle tidlig opp. Iløpet av dagen var det bare meg og Hilde igjen og vi endte opp med å bare sitte å se på hverandre.

Jeg: "åkei.. Ka vil du gjøre i dag da ?"
Hilde: "æ vil på cafe !"
Oppe og vedtatt !

Så da dro vi til byen med buss med bilstolen på slep, da bilen befant seg uten bilstolen i byen. Hilde hadde tydeligvis litt innebygd jente-shoppe-behov som måtte ut. Men det var heldigvis bare en stykk badebombe, ei hårbøyle og et par armbånd som skulle til før frøkna lå her..

... I trappen på jobb. Helt utslitt, stakkars. Og vi må tilbake en tur i morgen. Så nå må vi bare legge oss og prøve å sove LITT i natt.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Ingen kommentarer:

by mlekoshi