Tema: Luksus-camping

onsdag 4. mai 2011

Jeg sitter her og prøver å skrive et blogginnlegg samtidig som jeg ser på siste Harry-Potterfilmen OG venter på at August skal greie å roe seg ned. Vi la han litt over klokken syv og han sovnet vell litt før klokken åtte. Etter to timer våknet han plutselig og var helt hysterisk. Han var våken, men slo vilt rundt seg, hylte alt han greide og var helt panisk. Etter å ha blitt slått, kastet smokk på og endelig greid å holde vast i den lillestore kroppen som vred seg som en makk har han nå roet seg ned nede i senga vår sammen med Frank. Tror kanskje det var et mareritt eller noe slikt. Huff !Her er resten av ustyret som er på vei. Fire sammenleggbare stoler, et sammenleggbart bord, en oppbevaringsgarderobe, en oppbevaringsveske til kjøkkenutstyret og en kjøleveske - og toppen på komfort: det spesialtilpassede teppet til teltet. Alt fra outwell. Tror du får slike tepper til alle telttypene deres, og det gjør teltturen til en enda mer koselig opplevelse. Vi mangler enda en del utstyr, så jeg skal oppdatere etterhvert.


Kort om luksuscamping: Jeg er IKKE et telt-menneske. Og tanken på å dra på teltferie med ungene har aldri fristet før jeg oppdaget en tråd inne på sykroken.no hvor en bruker hadde lagt ut tråd om teltet hun hadde kjøpt. Teltet var et outwell Tennesse 6 - og da måtte jeg selvsagt sjekke litt rundt og forelsket meg litt i tanken på luksus-camping som blir stadig mer populært. Tenk ! JEG fikk lyst til å dra på teltferie med familien !

Grunnen til at luksuscamping blir stadig mer populært er at du får mye frihet og comfort for pengene. Et telt koster like mye som vi betalte for 3-4 netter på hotell i sommerferien i fjor. Men et telt har du lenge. Hvis du sjekker prisen for vanlig små turtelt så syns vi at vi får mye for pengene. Tankene sirkler allerde rundt på alle plassene vi kan dra i fremtiden. Hvis noen har erfaringer rundt camping med barn og noen tips så bare legg igjen erfaringer og kommentarer.


4 kommentarer:

Anette {foreldremanualen} sa...

Dette er så spennende, gleder meg til å lese deres erfaringer! :-)

DenherJenta sa...

hva er prsein på teltet og utstyret som dere skal ha til? er det vanskelig å sette opp?

vi leide leilighet på 85 kvadrat i fjor ved Luleå, med internet og viasat, 2 soverom + svær hage. betalte 2600 for en uke.. så er mulig å dra på rimeligere svergieturer på andre måter ;)

Linda S sa...

Så mykje fint dere har kjøpt :) Tenker det blir ein finfin ferie dere får. Eg nevnte det vel kanskje tidligare ein gong, men eg har skreve nokre innlegg om ferie og bla. camping med telt. Her er ein oversikt om det skulle vere interessant: http://lindas-sted.blogspot.com/p/ferietid.html

Anonym sa...

kan du legge inn link til plassen du handler fra?

camilla

by mlekoshi