8,17 km !

tirsdag 21. juni 2011

Elise = dårlig blogger akkurat nå. Har vært noen lange og intense dager i det siste, og undertegnede er rimelig sliten. I går løp jeg rundt på Coop Obs og på Spar og månedhandlet med jorunalist og fotograf fra bladet Kamille på slep. Er selvsagt spent på hvordan artikkelen vil bli, og samtidig veldig spent på bildene. For jeg er virkelig ikke fotogen - og ser ... mindre bra ut på de fleste bilder. Og det er jo for at jeg rett og slett missliker å bli tatt bilder av. Vi får se hvordan resultatet blir - jeg skal selvsagt holde dere oppdatert. Artikkelen skal være en glad-sak og temaet er månedhandling. Du kan lese hva jeg har skrevet om månedshandling her på bloggen.Jeg har akkurat brukt en time på løping på tredemølla og styrketrening. Og i dag gikk det ganske greit. Jeg løp 8,17 km på 43,56 minutter. OG jeg løp 5 km på 26,50 minutter - veldig fornøyd ! Og litt sliten.

Nå er det under to uker (!) til vi skal dra på ferie. Hvor ble tiden av ?! Vi har begynt å se litt mer på utstyrt som skal være med oss, og har i dag slått opp det sammenleggbare bordet fra Outwell.Jeg er positivt overrasket. Det er stabilt og her har vi faktisk nok plass til alle av oss - nå gleder jeg meg masse !1 kommentar:

JunePune sa...

Spennende med Kamille da ;) Gleder meg til å lese.
Månedshandling ser jeg på som en umulighet her i heimen, men målet er iallefall først 1 uke i slengen så kanskje man kan utvide til to etterhvert..

Synes iallefall du er kjempeflink!

by mlekoshi