Camping-utstyr del 2

søndag 31. juli 2011

Jeg lovde å legge ut flere utstyrsbilder og anbefalinger når vi kom hjem fra ferien - så her kommer det noen til. Her er noe av utstyret vi var helt avhengig av når vi bodde over så lang tid i teltet.

Dette sammenleggbare skapet gjorde at vi hadde orden i teltet, og kunne gjemme bort en del ting slik at det så ryddig ut, og slik at barna ikke hadde tilgang til alt. Skapet heter Bahamas black og kommer fra outwell hvor også teltet kommer fra.


Det vi videre var helt avhengig av var denne kjøkkenoppbevaringsvesken som rommer alt vi trengte og litt til.


Her hadde vi oppbevaring til bestikket og en kjøleveske som vi brukte til å oppbevare det skitne som skulle vaskes. Genialt !


Ooog: uten dette gulvteppet fra outwell som er spesialtilpasset teltet (du får kjøpt teppe til alle teltmodellene deres) hadde ikke teltturen blitt like koselig. Det var vell kanskje, sett bort fra selve teltet og de oppblåste liggeunderlagene, det som gjorde turen vellykket.


Ja, også til sist denne lille rakkaren som vi kjøpte på barnas hus i Sverige. Reddet oss for en del klesvask i en situasjon hvor vi ikke kunne vaske klær hver dag.

Det kommer nok en camping-utstyr del 3 også om ikke lenge, så stay tuned :)

I dag har Frank vært på jobb siden klokken 15, og jeg kjenner at selv om at det er trist at dette er den siste feriedagen, så blir det veldig godt å få August inn i barnehagen igjen. Nå er det nemlig like før han kryper inn under huden på meg. Maser, hyler, krangler og koser meg ihjel hver dag. Lille apekatten min ! Tror han får det strålende i barnehagen i morgen, men jeg tror leveringen blir tøff. Vi får se. Nå skal jeg nyte de siste timene med ferie før jeg må legge meg. God kveld !


1 kommentar:

wendysinfamilie sa...

Flotte tips.. jeg har en slik ispinneholder men får ikke pinnene til å passe i vår :-(

by mlekoshi