Ho, ho, hoooo !

torsdag 29. september 2011

Ja, nå er det under 3 måneder til julaften, og da er det vell på tide å komme seg i gang med julegaveplanleggingen. Jeg sverger HVERT år på at jeg skal kjøpe julegaver hele året for å unngå stress og kostander, men det skjer jo aldri. Så nå sitter jeg her da uten en eneste julegave i boks... Men det kan være greit å planlegge litt allerede nå hvis en vil handle fra utlandet eller lage noen selv. Så her kommer noen tips som jeg har plukket ut fra fra bloggens historie + litt ekstra !


En god varmepose kan du gi til både liten og stor. Og her finner du oppskriften på hvordan du lager fine varmeposer til halve slekta.  


Denne har jeg anbefalt i to år nå, og finner du det perfekte garnet som er mykt og deilig så er det en perfekt gave. Oppskriften kan du kjøpe på ravelry, og den er ganske enkel å strikke.


Har du jenter du skal gi julegaver ? hvorfor ikke finne frem noen fine stoffer og sy en lagskjørt ? Her finner du en lett forklaring på hvordan du kan sy et lagskjørt.


Her finner du noen julegavetips fra 2009 og hvis du vil drukne i fine og rimelige gaver så sett av et par timer og ta en tur innom etsy.com....

 
by mlekoshi