Ho, ho, hoooo !

torsdag 29. september 2011

Ja, nå er det under 3 måneder til julaften, og da er det vell på tide å komme seg i gang med julegaveplanleggingen. Jeg sverger HVERT år på at jeg skal kjøpe julegaver hele året for å unngå stress og kostander, men det skjer jo aldri. Så nå sitter jeg her da uten en eneste julegave i boks... Men det kan være greit å planlegge litt allerede nå hvis en vil handle fra utlandet eller lage noen selv. Så her kommer noen tips som jeg har plukket ut fra fra bloggens historie + litt ekstra !


En god varmepose kan du gi til både liten og stor. Og her finner du oppskriften på hvordan du lager fine varmeposer til halve slekta.  


Denne har jeg anbefalt i to år nå, og finner du det perfekte garnet som er mykt og deilig så er det en perfekt gave. Oppskriften kan du kjøpe på ravelry, og den er ganske enkel å strikke.


Har du jenter du skal gi julegaver ? hvorfor ikke finne frem noen fine stoffer og sy en lagskjørt ? Her finner du en lett forklaring på hvordan du kan sy et lagskjørt.


Her finner du noen julegavetips fra 2009 og hvis du vil drukne i fine og rimelige gaver så sett av et par timer og ta en tur innom etsy.com....

 

2 kommentarer:

Siv Iren sa...

Så fin blogg, og fantastiske tips! Den halsen må jeg lage til jul, og jeg vet hvem som skal få den! Takk for koselig kommentar på bloggen min :)

Elise sa...

Takk takk :) Du har en kjempefin blogg du også :) Ja, den halsen anbefales ! :)

by mlekoshi