Invitasjoner Harry Potter bursdagsfest

tirsdag 9. oktober 2012


Da har vi pakket ned hagmøblene - nå er det vintere neste ! Det er bare noen dager til vinterdekkene skal på bilen, og snart faller det vell snø også. Ja, vi får bare ta imot med åpne armer, løpe til solarium og trø på med ull-lester og kosetøy. Brrrr ! Det blir nok nesten bare Harry Potter på bloggen her de neste dagene, så da vet dere det.

For to dager siden laget jeg, Hilde og Siri invitasjonene til festen. Invitasjonene er laget som en Galtvort/Hogwart acceptance-letter - med riktig logo og viserektor McSnurp sin orginale signatur. 
Jeg skrev ut invitasjonene på tykkere gulnet ark, og brukte brune konvolutter. Siri fikk æren av å skrive navnene til alle inviterte på forsiden av konvoluttene. 
Med i konvolutten la jeg også en Galtvort Express billett. Jeg skal legge ut begge word-dokumentene. Jeg har dem lagret på den andre maskinen, så jeg får ikke gjort det i kveld, men skal gjøre det innen få dager.

HER finner du word-dokumentet med invitasjonen

HER finner du word-dokumentet med billetter6 kommentarer:

Hanna sa...

Så flinke dere er! JEG har lyst til å komme i en sånn bursdag! :D

JunePune sa...

åååh.. det der ser jo ut som det blir bare helt fantastisk :D

Elise sa...

Ja, vi digger HPP alle sammen, så dette er morsom for liten og for stor :)

Anonym sa...

Hei. Får ikke frem Word dokumentet til invitasjonene. Er det noen grunn til det? Synes du har så fantastisk mange gode ideer altså. :-D

Unknown sa...

Hei! hvor fikk du kjøpt de konvoluttene?

Elise sa...

Der tror jeg vi kjøpte på binders/staples :)

by mlekoshi