Mer DIY fra Ninja Turtles bursdagen

torsdag 15. august 2013


På fredagen feiret August bursdagen i barnehage, og siden han skulle ha turtles bursdag hadde han lyst på turtles-kake i barnehagen også. Jeg orket ikke å lage en stor turtleskake så da ble det turtles vaniljemuffins. Jeg har laget dem slik at de fleste skulle like dem - og unger er egentlig ikke glad i frosting og glasur. Derfor ble det ute - selv om det er kulere med. Selve turtles papirfigurene og muffins-wrappen har jeg kjøpt her på etsy.Godteri-eskene har jeg kjøpt fra ebay, og turtles-øynene har jeg kjøpt her fra etsy. 


Og jeg brukte de samme, forminskede, øyene på de små popcornboksene jeg også kjøpte fra ebay (Ja, vi elllllsker ebay !).
3 kommentarer:

Pepperkakefjellet sa...

Veldig stilig! Korleis fungerer eigentlig ebay? Eg har høyrt om det, og mange bruker det, men how??

Gråbekka`s Blogger sa...

Så stilig du har ordnet til barnet ditt!:) Han må jo ha blitt hoppende glad for all din innsats:) Lurt å lage muffins i stede for en stor kake:) Ha en herlig dag!

QQQQQQQQQ sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
by mlekoshi