Project life med Washi tape

mandag 3. februar 2014I det siste året har det vært veldig "inn" å bruker washi-tape i interiøret. Det begynner å dabbe litt av nå, men fremdeles kan man bruke washi tape til mye annet. Jeg har en del washi-tape som jeg bruker til project life og tenkte jeg skulle dele litt inspirasjon.Disse tre kan bruke sammen alle tre, to og to eller bare alene. Den sort/hvite er fint til det meste og de to med farger er fint til vår og sommer layouts. 

Disse to skriker sommer på lang vei. Disse har jeg planlagt å bruke til blant anne bildene fra Tyrkia turene våre.Jule-Washi ! Bronsjefarget tape og tape med tekst. Kan også være fint til å pakke inn gavene ?Disse er litt morsomme ! Den med "vei" på skal jeg (selvsagt) bruke til roadtripen vi var på sist sommer når vi kjørte strekningen Tromsø, Harstad, Bodø, Oslo, Kristiansand, Oslo, Stockholm, Byske, Bodø, Tromsø. Mange mil - og da er denne tapen perfekt ! Den andre vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre med - men på ett eller annet tidspunkt er sikkert barte-tape nettopp det jeg trenger !
Disse er kule ! Cheveron passer til alt og grafiske design passer veldig fint til enkle layouts. Cheveron-tapene har jeg brukt masse og jeg gleder meg til å bruke de andre to også !Her er en layout hvor jeg har brukt cheveron washitape tilfeldige steder.Og her er litt diskre washitape på veggen på kontoret - alltid greit med litt farge når det er mye sort/hvit ellers. 

Jeg kjøper washi fra etsy. Hvis du søker på washi slik så finner du kjempemasse. Akkurat disse tapene fra dette innleggene er kjøpt fra bikuben og fra denne etsy-butikkenIngen kommentarer:

by mlekoshi