Steel art

onsdag 14. mai 2014


Vi har hatt det rimelig hektisk den siste uken, så det har ikke blitt så mye tid til å legge ut nye innlegg her inne. Men NÅ skal jeg altså få ut fingeren og tenkte jeg skulle dele litt flere bilder av "babyen" min på kjøkkenet: Vasket og blandebatteriet. 


Jeg elsker kvalitet, og denne stilrene vasket passet perfekt inn i mitt bilde av mitt drømmekjøkken. Vasken er fra Blanco og av serien SteelArt - den heter blanco claron og er av størrelsen 340/180 og den er i rustfritt stål.


Blanco sin SteelArt-serie er fantastisk og toppmodellen til Blanco - den er ekslusiv og stilren. Serien er kåret som verdens beste oppvaskkummer. Den ER design. Det jeg kanskje liker aller best er hjørnene. De er rette, men likevell såvidt avrundet. Hver vaske er håndlaget, og det er faktisk 48 "trinn" ved produksjonen på hver vask og det er 30 håndtverkere som må ta i vasken for at den skal bli ferdig. Det er litt kult å tenke på når jeg står å vasker opp på kjøkkenet. 


Vi ville ha et stilrent men samtidig funksjonelt blandebatteri - så det ble dette blandebatteriet med uttrekkbar håndtak. Blandebatteriet heter Blanco Linus - luuuuv it ! 
by mlekoshi