Utenfor

mandag 18. august 2014




Siden vi har hatt en knallfin sommer i år så har plenen vår kommet seg ganske bra - men den har enda et stykke å gå. Vi plantet jo hekkplanter og syrinbusker rundt eiendommen for et par år siden. Hekken forran plattingen, og delvis ved siden av innkjørselen har kommet seg greit, men hekken ved veien har slitt en del. Så da vi hadde besøk av foreldrene til Frank forrige helg fikk vi litt kyndig hagehjelp. Nå har hekkplantene ved veien fått enda mer jord, og bark over slik at ugresset ikke vokser helt vilt. 



Nå er det grønt her - og som dere ser er hekken forran trappen en del større enn hekken forran veien. De stakkars små forran veien har litt lite næring og mye stein..



Vi fikk i tillegg hjelp til å finne og plante en klatrebusk på den nye leveggen vår - og denne blir nydelig grønn med blå hengeblomster. Jeg gleder meg ! Jeg regner med at i det fine været vi har hatt i sommer så er det flere rundtom som har drevet med hageprosjekter. Vi hadde faktisk planer om å bygge levegg oppe på verandaen også, men vi får se om vi får gjort det iløpet av høsten. Vi har jo flere prosjekter på vent allerede. Ett av dem er jo faktisk å ferdigstille kjøkkenet med de siste småpirk som venter. Gleder meg til å vise dere kjøkkenet, men dere har jo allerede sett noen bilder av enkelte detaljer. Nå er vi akkurat kommet hjem fra Hildes andre fotballkamp denne uken, så jeg skal kose meg med en kopp te i høstværet. Kos dere alle sammen ! 



Og når vi hadde besøk hadde vi også besøk av verdens beste Lex. Vet ikke om noen av dere husker Lex? Lex er engelsk setteren som vi fikk før Hilde ble født. Han er bare utrolig snill - ja rett og slett fantastisk. Det var ett problem bare - han hadde kjempeangst for å være alene hjemme. Vi jobbet med problemet i flere år, men til slutt flyttet han til foreldrene til Frank for ca. 3 år siden siden han hadde det så fælt når vi dro på jobb, og der lever han virkelig livet. Det er alltid fantastisk å se Lex og Hilde sammen - de har jo tross alt vokst opp sammen. Hun er forsiktig med han, og han er glad i henne. Det er akkurat som om de har en egen kommunikasjon når de møtes hver gang. Det er bare helt fantastisk - og se hvor fin de er sammen:




2 kommentarer:

Synne sa...

Åh, så spennende at det spirer og gror! Gleder meg til jeg får min egen hageflekk en dag. God helg til deg og dine!

Elise sa...

Ja, det er veldig koselig :) takktakk - god helg til dere og :)

by mlekoshi