***

lørdag 28. februar 2015

Crappy mobil-bilde.

Snart 4 uker med sykdom. Først Hilde. Frank lå nede for telling forrige uke, August forrige helg og utover denne uken. Og jeg.. Jeg ble dårlig på mandagen, og her ligger jeg seks døgn etter og er enda ikke bra. Startet med feber i over 3 døgn med feberkramper. Så bihulene, hodepine, tett og et basseng av sørr, himla sår og rød nese, trykk i ørene og hele hodet og bare generelt vondt i hele kroppen. Hver gang jeg har forsøkt å dra en tur på butikken eller gå en tur så har jeg kaldsvettet som en gris og hodet har kjentes ut som det holdt på å eksplodere. Jeg har ikke greid å gjøre noe som helst. Det eneste jeg har kunnet se frem til er den første 1-2 timene etter at maksdose paracet/ibux og nesespray er inntatt. Frank var på jobbreise frem til onsdagskvelden, August har vært syk fra barnehagen og Hilde har hatt vinterferie. Jeg hadde tatt ut ferie på torsdag og fredag og Frank på fredag slik at vi kunne ha litt vinteferie sammen. Men mens Hildes venner har vært spredd rundt på ulike skiannlegg rundt i Norge så har vi vært innesperret her hjemme med sykdom. Det blir gøy å fortelle om når vennene møtes igjen. Og i dag, når jeg kanskje merker en ørliten bedring slik at jeg i kveld greier å sitte oppreist, har August igjen blitt dårlig og mest sannsynlig fått ørebetennelse. Huff, så vondt han har det. Vi har forhandlet med han i en time før vi fikk i han smertestillende nå i kveld, og det er ikke lett når alle er litt på felgen. Hvis han ikke blir bedre over natten så blir det legevakten i morgen. Og selv om jeg nå i kveld greier å sitte oppreist i sofaen så greier jeg ikke å forestille meg hvordan jeg faktisk skal komme meg på jobb på mandagen. Jeg hoster opp lungene innimellom og det er også litt slitsomt. Prøver å se  positivt på det: Matlysten har vært laber, og med all denne hostingen har jeg fått "trent" magemusklene litt. Snakk om å være slått ut. Håper på mirakuløs bedring i morgen. Ehem. 


2 kommentarer:

Pepperkakefjellet sa...

Huff, så slitsomt!" Eg ønskjer dykk alle riktig god betring!!!! Snart er våren her! :) By the way - endelig kan eg kommentere på bloggen din! Eg har lest den i nokre år, men alltid når eg har prøvd å kommentere har eg "Publiser"knappen virka. Men no gjør den det, og det er bra! Men altså - GOD BETRING!

Elise sa...

Tusen takk, kjære du <3 Ja, våren er veldig velkommen i år ! Hm, så merkelig at knappen ikke har fungert da - men bra at den fungerer nå ! :)

by mlekoshi