Face your fears.

søndag 22. februar 2015Ja, nei.. sykdom har herjet heimen. Venter egentlig bare på at det skal innhente meg også. August ble dårlig i går og har i dag ligget med nesten 40 i feber. Frank reiser på jobbreise i tre dager i morgen, så jeg krysser fingrer og tær for at jeg iallefall ikke blir syk mens han er borte. Uken som kommer er allerede kort nok siden Hilde har vinterferie og jeg derfor har tatt meg ferie på torsdag og fredag, så sykdom passer veldig dårlig. Jeg og Frank har delt på å være borte med Hilde og hennes sykdom av og på de siste par ukene. Men sånn er det jo å ha barn - og sykdom passer jo som kjent aldri.

I dag har jeg iallefall stått på for å ta igjen litt av det tapte. Rundvasket badet i et par timer, vasket masse maskiner klær, hengt opp klær og lagt sammen klær, merket klær, badet ungene, ryddet gangen og mer til. Og kranglet i en evighet om å få i minsten febernedsettende. Nå sover minsten og største er på vei i seng. Jeg er litt utladet, og ser ikke akkurat frem til å være gressenke i tre dager. Det ser ut som om det bare er August som har aktiviteter i vinterferieuken, så skal vi bare prøve å bli friske opp oppladede igjen. 

Men som dere ser på bildet over her så har vi fått opp den nye ventilatoren. Og som dere ser på hullet i veggen ved siden av så må vi tette dette og ordne denne veggen før kjøkkenet er ferdig. 

Flere som har begynt å planlegge sommerferien? Se på dette innlegget jeg skrev for en måned siden. Nå begynner planen vår og ta form. Jeg har bare et problem. Jeg har angst for å fly. Innesperret i et fly. HATER det. Hater tanken på det. Hater transporten TIL flyplassen. ALT. Men i det siste har jeg utfordret meg selv på mye jeg ikke liker, og enklete ting jeg hater. Jeg har også angst for tannlegen. Sånn fælt mye. Men nå har jeg funnet den perfekte tannlegen, og etter bare to timer der så gruer jeg meg ikke til jeg skal dit lengre. Helt fantastisk. Men det å ikke kunne fly er egentlig litt invalidiserende på mange måter. Og dit jeg har planlagt å dra i år kan jeg ikke kjøre bil, så jeg MÅ bare få dette til. Jeg har meldt meg på flyskrekk-kurs. Men der er det venteliste, så jeg håper likevel jeg får plass. Så det kværner mye i hodet nå om dagen. Sommerferieplanene. Opplevelsene som venter hvis alt ordner seg. Og tenke om det ordner seg i sommer - tenk hva vi kan gjøre neste sommer da ! Oi, som jeg håper.


Ingen kommentarer:

by mlekoshi