Lampe fra Lampegrass

mandag 7. september 2015


For en uke siden fikk vi vår nye og lenge ønskede lampe fra Lampegras i posten. Den passer perfekt inn her hos oss og i stilen vi vil ha. Lampegras er et fransk merke og de har fantastisk mange fine lamper. Det var derfor vanskelig å velge akkurat lampen vi ville ha - men valget falt på modell 210 og vi angrer ikke ! Vi bestilte i fargen sort/sort men vi fikk den i fargen sort/hvit. Det gjorde egentlig ingenting, for jeg tror faktisk den passet bedre inn enn sort/sort hadde gjort. Ja, hvis dere ikke har skjønt det så er jeg VELDIG glad i fine lamper... Regner meg at jeg ikke er den eneste ? Jeg leste for en stund siden at det var lamper og stoler en skulle samle på og putte litt penger i for de taper seg ikke i verdi med årene. Hører du Frank ? De er gode investeringer. Nemlig. 


Ingen kommentarer:

by mlekoshi