Boden er ferdig !

tirsdag 6. september 2016Og endelig begynner faktisk tilbygget å bli FERDIG. Altså. FERDIG ! Første rom er faktisk helt ferdig, og det er boden. Her det tre meter under taket på det høyeste, så trådhyllene fra Elfa rommer mer enn bildene kanskje illustrerer. Det eneste bildene ikke viser er at rommet faktisk har ventiler siden det nå står hvitevarer her inne. Og så har rommet sensorlampe slik at vi slipper å trykke på brytere for å få lys når vi kommer med hendene fulle av mat eller annet. 


På boden har vi laminatgulv da vi vil holde det mest mulig kaldt her inne, og så vil vi at gulvet skal tåle mest mulig uten å bli ødelagt. 


Boksene vi bruker er ganske store slik at de rommer mye. Dette er samme løsning som vi har på gjesterommet som vi gjorde ferdig for ett år siden. Boksene er smartboks i strl 50. De midterste romme hyllene er nå en del av mine stoffer i seg så nå kan jeg sy igjen ! 


Og på søndagen slet jeg og Frank opp både fryseskapet og reserve-kjøleskapet opp til tilbygget fra 1. etasjen. Herregud så tungt ! Fryseskapet er fra Liebherr og det er STORT. Det er to meter høyt så det sier litt om takhøyden på boden. Jeg må ha en krakk for å nå opp i de øverste skuffene. 

Men altså: Vi er FERDIG med ett rom. Og vi er så fornøyde. by mlekoshi