Glamstyle!

mandag 7. november 2016

I helgen har vi endelig fått feiret 12-årsdagen til vår kjære herlige Hilde. Og det ble gjort med stil - glamstyle med glitter i stas ! 


Fine jenta vår i glitterkjolen - klar til å ta imot masse gjester fra klassen og fotballaget sitt. 

Altså - tradisjonell rock candy fra megacandy - anbefales ! Jentene surret rundt med disse i halve evigheten. De var både gode, morsomme og dekorative på samme tid. 


Igjen: Jeg syns det er gøy å lage store avanserte kaker på flere etasjer - men ungene elsker den tradisjonelle dronningkaken og da blir det den.. i en rundt glam-utgave.
In the midle - and enjoying it ! Vanligvis er ikke det plassen å være syns hovedpersoner - men i glamparty: Oh yez ! 


Gavedryss - men aller mest hyggelig: De fantastiske kortene fra jentene !


Etter mat og gaver ble det film med kino-snacks ! Vi varmet bacon-snakcs og popcorn slik at de fikk det varmt som på kinoen. Og så kunne de ause opp dette i egne sorte kartonger. 


Siden det var et gull-tema med innslag av lilla og sort ble det også fort knox gold sjokolade...


... og fantastisk godteri fra Willy wonka: grapehead, laffy taffy og gobstoppers.


Og så: Action ! 


Herlige jentene - jeg har en hemmelig strategi. Hvis de blir vant til at jeg er på festene her og tar bilder så kommer de kanskje bare ikke til å legge merke til det og så jeg også delta når det er 14, 15... osv ? Hehe.. regner vell egentlig med at det ikke er aktuelt allerede fra neste år. 


Haha - halv-dab-gruppebilde ! 


Herlig ! Vell - det var vellykket - og ved tanker på høy musikk og stemning så var det bra at jeg hadde varslet naboen før det tok av. 


Ingen kommentarer:

by mlekoshi