Dempet sort.. igjen.

søndag 29. januar 2017



Vi har hatt det rolig på oppussings-fronten de siste månedene. Av flere årsaker. Vi har begge hatt det travelt på jobb, det har vært jul og Frank har vært syk siden november. Sykdom er aldri gøy. Enkelte typer sykdommer er litt mer skremmende - og det har sugd alt energien ut av oss de siste månedene. Det må vi være de første til å innrømme. Men samtidig har vi ikke mulighet til å legge oss ned å bare slappe av, og det har kanskje vært likså greit. Den siste uken har vi hatt to dager innleggelse på akutt observasjon, men nå går alt så mye bedre. Heldigvis. Men da har, naturlig nok, oppussing vært det siste som har stått på programmet. Men etterhvert som Frank har blitt bedre og bedre har han begynt å kjede seg. Og det er alltid et godt tegn. Og etter noen uker med dette, og Frank som holder på å gå på veggen, så har han selv begynt å finne ting som han pjusker med her hjemme. Og vips på noen få timer i går før fotballturneringen fikk Hilde den ekstra veggen med dempet sort på rommet sitt som hun har ønsket seg i ett år. Her kan du se hvordan rommet hennes var da det var ferdig for temmelig nøyaktig to år siden. 


Det ble jo veldig fint - ikke det at vi har tvilt på at hun ikke har en god og veloverveid interiør-smak (hun elsker interiørblader, interiør-program på TVen osv), men vi har rett og slett ikke hatt tid til å gjøre det før nå. 



Hun har jo hele tiden hatt en vegg (veggen med døren) i dempet sort - men nå ble det et enda finnere og dempet ungdomsrom. 



Ellers så teller helgen en overnattings-bursdag, fotballturnering for minste og en fotballtrening for eldste. Vi er slitne. Jeg gleder meg til våren og sol. DA får jeg ikke bare ett, men to ekstra gir i hverdagen. Hjertesukk. 




Ingen kommentarer:

by mlekoshi