A diamond

mandag 23. april 2018


Gjett hvem som er alene hjemme med ungene ? Så hvem må opp klokken 5:45 ? Dette kjipe B-menneske som har et mål for uken: Overleve uten å være sur på ungene og alle rundt meg. Med x antall treninger for begge ungene, kamp,  jobb med masse møter og så har Hilde to tentamener. Og Frank kommer hjem fra jobbreise på torsdagskveld. Det blir veldig greit. Altså, seriøst. Jeg er ikke bygd for å stå opp tidlig, ordne logistikken som er laget for to her i huset, fungerer optimalt på jobb og så takle alt som står på programmet når jeg kommer hjem fra jobb. En dag om gangen, altså.

Men på bildet over ser dere hva som ligger på sybordet klart til sys sammen til noe spennende med en gang jeg får tid. Kan dere gjette hva ? Jeg sitter spent å venter på at Hilde skal komme hjem fra kamp på Alfheim stadion. Den var så sen at jeg ikke fikk kjørt henne dit siden minstemann skal få sove. Og i morgen er jeg nok enda mer spent når hun skal på damelags-trening. Tenk, 13-årigen min.... Djises.

Ingen kommentarer:

by mlekoshi