Det nye syrommet/kontoret

mandag 20. januar 2020


Vi gjør mye samtidig her hjemme for tiden - mange rom og oppretting av vannlekkasjer og feil. Så da blir det mye interiør her. Men forrige helg ble kontoret mitt ferdig. Dette har litt større plass enn det forrige kontoret siden jeg bare har dør på en av veggene (det var to dører på det forrige rommet). Så da fikk jeg tatt bilder av det nye rommet (som tidligere var gjesterom, og det kan du se bilder av her. Nå er gjesterommet flyttet opp der kontoret var før. Nå venter rommet på et runde med sparkling og maling før det er 100 % i orden).


Jeg har hatt fokus på å få det mest mulig funksjonelt her med alle maskinene, stoffene osv. Jeg trenger et studio til film/foto og mulighet til å ha alle maskinene fremme for å bruke dem hele tiden.

Elfa-skapet har vi omgjort til et sy-skap. Her har vi satt inn August sitt gamle skrivebord som nå huser coverstitch og overlock. Over maskinene har jeg hyller som rommer post-rørene med mønster som er merket slik at jeg skal finne frem til mønster. På øverste hyllene har jeg boksene fra serien MyBox fra Leitz som rommet blant annet all broderingstrådene og annet utstyr.


På andre siden i skapet har jeg varmepressen som er klar til bruk hele tiden (og ikke på gulvet slik den gjorde før..). På hyllen under er vinylen og flere mønster.


Lampene jeg har inne i skapet er gamle lamper - så jeg er usikker på hvor vi kjøpte dem. Men det var fint å ta dem i bruk igjen her som de passet veldig bra inn.På andre veggen har vi puttet opp en hylle med enda flere Leitz-bokser hvor søm-relaterte gjenstander oppbevares. Og her som på mange av rommene våre henger Mutoo sin unfold-lampe.Skrivebordet er plassert på to Alex-skuffeseksjoner (og annen støtte). I den ene av disse oppbevares skrivesaker, mønster og elektriske duppetingster. Den andre, som er avbildet her, oppbevarer jeg alle vanlig sytråd, overlocktråd og andre viktige søm-nips.
Her står maskinen jeg elsker uten at jeg har fått sydd altfor mye på den. ELSKER den, hører dere ! Janome M7.


Informasjon om rommet:


Skrivebordet er laget av to kraftige hobbyplater av furu fra Biltema. Den er malt i et tynt lag med listemaling (grå) slik at treverket vises gjennom. Står på Alex-skuffeseksjoner fra IKEA. 

Vegghyllen under taket er laget av hobbyplate fra biltema malt i ett tynt lag i fargen "hvit pepper" i listemaling slik at treverket vises gjennom. Hylleknekter fra IKEA. Oppbevaringsboksene er MyBox fra Leitz.

Veggskap er fra Epoq. Skyvedørsgarderobe er fra Elfa, og hyllene i skapet er også fra Elfa. 

Møbler ellers - Stol fra Bolia, taklampe er "unfold" fra mutoo, skivebord inni skapet er laget av min pappa. 

Maskiner: Janome M7, Janome MC 660 med bord, Babylock coverstitch, babylock imagine wave, janome broderingsmaskin MC 300E. 

Ingen kommentarer:

by mlekoshi