tag:blogger.com,1999:blog-492483565644644350.post7264809571185570561..comments2024-02-13T06:49:38.488+01:00Comments on Bare Elise: Herlige blått og nybakt eltefrittElisehttp://www.blogger.com/profile/02384848349482772799noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-492483565644644350.post-10063268883834933462014-02-02T00:26:37.427+01:002014-02-02T00:26:37.427+01:00Test ;)Test ;)Famhttps://www.blogger.com/profile/07565828326817508136noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-492483565644644350.post-24138670245925469782014-02-01T11:31:29.080+01:002014-02-01T11:31:29.080+01:00Tusen takk for den koselige kommentaren Elna ! Og ...Tusen takk for den koselige kommentaren Elna ! Og tusen takk for tips ! Jeg tar virkelig imot alle tips jeg kan teste ut med denne gryten nå - og jeg skal deffinitivt teste ut disse to du har skrevet om her. Har allerede gjort et par feil jeg må jobbe med på de første to brødene, så nå er jeg klar for å teste flere hvor jeg prøver å unngå disse feilene... Det var nemlig ikke SÅ lett å få brødene oppi den varme gryten :P<br /><br />Merkelig, jeg har ikke opplevd å få feil når jeg legger ut eller endrer kommentarer ? Hmm.Elisehttps://www.blogger.com/profile/02384848349482772799noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-492483565644644350.post-73616909860892213642014-02-01T11:13:26.227+01:002014-02-01T11:13:26.227+01:00Fed hvitløk selvfølgelig... Trykkleif.
Har forres...Fed hvitløk selvfølgelig... Trykkleif.<br /><br />Har forresten store problemer med å få lagt inn kommentar. Prøvd i flere dager. Enten kommer du tilbake til start når du trykker publiser, eller det kommer opp de bokstavene du skal skrive uten at selve inntastingsfeltet vises.<br /><br />ElnaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-492483565644644350.post-62557869422880271572014-02-01T11:08:59.850+01:002014-02-01T11:08:59.850+01:00Elsker eltefrie brød! Jeg prøvde det ut fordi jeg ...Elsker eltefrie brød! Jeg prøvde det ut fordi jeg ikke hadde kjøkkenmaskin, og ble hekta. Nå har jeg fått meg kjøkkenmaskin og baker mest hverdagsbrød i den. Er mer effektivt med flere brød i slengen. Men når jeg skal ha det lille ekstra, blir det eltefritt!<br /><br />Dette er mitt favorittgrovbrød:<br />http://www.matpaabordet.com/2011/01/no-knead-rugbrd.html<br />Elsker det!<br /><br />Til fest lager jeg olivenbrød med utgangspunkt i denne:<br />http://www.matpaabordet.com/2010/05/brd-fantastisk-godt-og-fantastisk.html<br />I tillegg tilsetter jeg 2-3 fed oliven, en chili, og en god dæsj oliven. Bytt ut litt av vannet med olivenolje. Når du har fått brødet opp i den varme gryta heller du over litt olivenolje og strør på maldonsalt. Dette er det ultimate tilbehøret til koldtbord ol. Eller til supper, bacalao osv. Er blitt obligatorisk i alle familiesammenkomster i vår familie:)<br /><br />Lykke til, del alt du tester.<br />ElnaAnonymousnoreply@blogger.com