Hvordan gjøre masseproduserte barneklær unike ?

søndag 10. oktober 2010

Vi vil alle gjerne sy egene, high-quality unike barneklær til barna våre. Men lets face it: Selv med stoffer, et tonn med tråder og en hel symaskinpark så er det ikke alltid gjennomførbart. Men du kan fremdeles gjøre barneklær unike, selv om de er kjøpt på Cubus, Lindex osv.


Du trenger nøytrale klær - endten noe du allerede har eller noe du kjøper inn billig. På cubus får du feks. kjøpt to ensfargede skjorter i økologisk bomull til 99 kr. Jeg har handlet litt på H&M, litt på cubus og litt på lindex.


1. Dersom du har en broderingmaskin, eller kjenner noe som kan låne deg en - dette er en genial måte å dekorere klærne på. Alt fra star wars, disney prinsesser og andre nydelige motiver. Kjør på !

Her har jeg brodert på ryggen på en enkel skjorte fra H&M til Hilde. Kjempekult IRL - actionbilder kommer.


2. Det er langt ifra alle som har broderingsmaskiner, men mange av dere har kanskje en symaskin med pyntesømmer. Bruk endten en ensfarget eller en gradert sytråd og finn en fin pyntesøm som du kan pynte ed forskjellige plasser på skjorte/kjole/tunikaen.


Det finnes veldig veldig mange fine sytråder i nydelige farger som passer til det du skal sy på - her er mine favoritter fra syhylla mi.


Sy i vei !!!

Jeg skal etterhvert demonstrere hvordan du kan applikere på barneklær og kanskje til med sy litt barneklær. Men altså: la kreativiteten flomme !


2 kommentarer:

byJanne sa...

Kjempelure triks, ofte glemmer man nok at det går ant å fornye gamle eller kjedelige klær...
Men lurer på en ting, hvor har du kjøpt de graderte sytrådene? De likte jeg kjempegodt!!!

Anonym sa...

Hærlig! Da e hærved julgaveønske fra Julie og David lagt inn:) Du er fantastisk hærlig kreativ!

Hilsen Heidi

by mlekoshi