En liten knippe med innlegg...

mandag 30. januar 2012

Gjett hva som er på lading dere ?! Woho... Batteriet til kameraet - takk til vår godeste Siri som hjalp meg med lån av lader. Så mens vi venter tenkte jeg bare at vi skulle se tilbake på de mest populære og leste blogg-innleggene her på bloggen.


De deilige høstmuffinsene som havnet på vg.no - fantastisk enkle og gode !


Den populære oppskriftenregnbuekaken vi hadde i August sin 2-årsdag.


Det blir en del oppskriften her på bloggen, og oppskriften på Trøffelkake ala Aunegården (Tromsø) var også populær.


Sy-oppskriftene er heller intet unntak og mange sydde nok disse varmeposene til jul i år.


How-to på det nydelige og anvendelige etasjeskjørtet er også mye lest.
Alle som har vært litt innom her vet at jeg ELSKER å planlegge festligheter, og de mest leste innleggene er Halloween 2011, Halloween 2010...
...eller da Hilde fylte 7 år med fargetema rosa, sort og gull. Da hun fylte 6 år med temaet stor-jente-råsa  og da hun fylte 5 år og hadde sjørøverbursdag- eller da August fylte 2 år med temaet regnbue. 


Av interiør har de mest populære innlegge vært oppussingen av August sitt stilige rom nå rett før jul ganske populært, selv om det enda ikke er ferdig. 


Oppussingen av vårt nye soverom ble også godt mottatt. Dette skjedde også rett før jul og er heller ikke helt ferdig, så det kommer !Og la oss ikke glemme Hilde sitt soverom som ble pusset opp uken før August ble født. Ser dere en trend ? Oppussing når vi egentlig ikke har tid ? Mmmhm. 

I det hele tatt så har det vært mange fine lesere som har lest mye rart på denne bloggen. Håper dere vil følge oss videre også. Hva som skjer i 2012 kan vi ikke si helt 100 % sikkert enda, men det blir nok et spennende år, dere !


Ingen kommentarer:

by mlekoshi