Deilig luksuscamping !

onsdag 30. mai 2012


Siden vi alle sammen her nordpå prøver å tenke postitive tanker og overse det hvite som faller ned utenfor, så kommer det et ferieinnlegg fra oss. For et par dager siden ble det publisert et innlegg på foreldremanualen som jeg skrev om luksus-camping. Her har jeg skrevet om Outwell telt som vi forelsket oss i i fjor. Dere kan leser mer om vår ferie i Outwell Imagine telt her under temaet ferie

I år har vi byttet ut Imagine-teltet med et enda større telt: Imagine Vermont XLP. Vi savnet det ekstra soverommet og litt større "stue". Nå får vi alt vi ønsker oss ! Gleder meg til å vise dere dette teltet som jeg bare VET er fantastisk. Hehe, ja.. vi tar altså større plass en flere campingvogner - I LOVE it ! Jeg må vell egentlig bare gjennta det jeg skrev på foreldremanualen: Go as big as you can ! Når du har funnet teltet du ønsker så er det resten av utstyret som skal på plass. Du TRENGER selvsagt ikke alt som finnes på markedet, men nå snakker vi luksus-camping, så her kommer det litt forskjellige tips til utstyr. Siden vi var så fornøyd med det vi brukte fra outwell i fjor, anbefaler jeg gjerne outwell-utstyr også !

Det første jeg virkelig vil anbefale er teltmatte som hører til teltmodellen. Det gjør teltet varmt, lunt og koselig. Vi opplevde også at vi trengte en varmevifte om kvelden når det blir litt kaldt og rått, så det kan være lurt ! 


Når vi er på luksus-camping så nyter vi lange kvelder i teltet med film, datamaskin, kos og god mat. DA trenger vi litt utstyr. Skal ikke lage liste med alle småting, men vi har med oss blant annet:
  • Oppblåsbare madrasser til alle sammen. Ungene sover i soveposer og vi sover i dyner.
  • Campingmøbler
  • En GOD fryserboks
  • En varmevifte til kalde kvelder, og gjerne en luftvifte til varme morgener.
  • Grill
  • Stormkjøkken/ primus
  • Skjøteledninger
  • Kjøkkenutstyr
Edit: Har fått masse spørsmål på mail mv. hvor vi kjøper utstyret fra. Noe er kjøpt fra utlandske nettbutikker, men outwell selges også litt lokalt på noen coopbutikker, og på en rekke nettbutikker. Her er et noen nettbutikker som selger outwell, og har inne blant annet det største teltet vi har: Max Fritid og Jakt og friluft.


2 kommentarer:

Jorunn sa...

Vi har blitt inspirert og har nå kjøpt oss et Outwell telt vi også, riktignok noe mindre, men vi prøver det i første omgang. Er spent på hvor mye plass vi vil ha i bilen når alt skal pakkes inn der. Har du forresten noen tips til gode nettbutikker å handle campingutstyr fra?

hyggeligkaos sa...

Så fantastisk telt! Hvor får man kjøpt disse? Vi har et 5-mannstelt, litt mindre enn imagine-teltet. Var på teltur med 3 barn med det for 2 år siden, da var minstemann baby. Allerede da snakket vi om at vi burde hatt enda større telt. I år har vi tenkt å prøve teltlivet igjen, nå med 3 gutter på 2,5 og 7 år. Og det teltet ser jo bare genialt ut... Om vi får plass i bilen da... Lenge leve skiboksen!!

by mlekoshi