Harry potter og skjerf

lørdag 6. oktober 2012

Jeg har endelig gjort meg ferdig med skjerfet. Ikke det at jeg har brukt så lang tid. To uker er helt greit å bruke på denne.. det er på over 250 masker på en runde, så da tar det litt tid. Men jeg elsker fargene !


Mønsteret heter Dipped Infinity Scarf, og du får kjøpt mønsteret her på ravelry til 5 CAD. Jeg har brukt garn fra tanis fiber arts.


Usminka, forkjøla og snufsen- 


Det er jo enda over to måneder til jul, så dette kan være et fint julegavetips til dere som har strikkelyst. 

Ellers så er det i dag akkurat en uke til Hilde skal feire sin 8-årsdag. Og som jeg har skrevet om mange ganger her inne så har hun ønsket seg en Harry Potter bursdag. Så det har vi surret litt med i det siste, men slik det alltid er med slike temabursdager så er det aller hektisk den siste uken. Og dette blir nok ganske sikkert den største vi har hatt her i huset. Så hele den neste uken har vi en "Harry Potter - ukeplan" for å greie å bli ferdig med alt innimellom jobb og andre aktiviteter. 


I kveld har vi laget sjokoladefrosker ! Alle som har koset seg med HP-filmene har fått med seg eskene med sjokoladefrosker. Så da bestilte jeg et brett med froske"molds" fra ebay.


Så er det bare å smelte sjokolade, og fylle brettet. La dem stå i kjøleskapet i 1-2 timer slik at de stivner.
Og så har du plutselig sjokoladefrosker - akkurat slik som i Harry Potter filmene ! Det som ellers står på kveldens "program" er HP cookies. Men oppskriften ble helt feil, så det må jeg heller prøve på nytt i morgen. Det som ellers står på morgendagens "liste" er invistajsonene og .. kappene. Ja, nemlig. Vi skal ha HP-Kapper.. Som jeg skal sy *smile hardt*.Ingen kommentarer:

by mlekoshi