Mer aktiviteter..

fredag 30. mai 2014

Siden jeg først er inne på å aktivisere våre unge håpfulle tenkte jeg at jeg skulle vise noen av de tidligere innleggene på temaet. Regner med at det er flere av dere som har unger som skal aktiviseres denne langfrihelgen, så da kan det jo være greit med noen forslag på veien.

Lag en herlig perlebolle med hamaperler. Vi brukte også perler som lyser i mørket. Alt du trenger er perler, en illfast bolle og en stekovn. 


Lag glitter play dough. Det hell er ganske enkelt - men du trenger kremortartari fra apoteket og pastafarger i tillegg til andre vanlige ingredienser og glitter. 


Lag flytende gatekritt. Nå som snøen er borte og asfalten er fremme igjen er det greit å male og tegne på asfalten igjen - til stor glede for de små. Her trenger du bare maisstivelse, vann og pastafarge.


Denne var favoritten til vår minste - lag skattesteiner ! Passer også perfekt til sjørøverbursdager. Ganske enkle å lage. 


Hvis det skulle bli tid til å være inne i godværet kan det være greit å dra frem fargeblyantene - her får du noen linker slik at de kan fargelegge i det uendelige


Til sist kommer tipset om hvordan du kan få hånden din til å komme ut av arket med noen simple grep når du tegner. Ungene, og de voksne…, elsker denne. 


Ingen kommentarer:

by mlekoshi