Batman bursdag - DIY

søndag 17. august 2014
Og som lovet kommer nå en oversikt over tingene som ble brukt under bursdagen - og en DIY oversikt. De sorte fatene er flergangs plastfat som kan vaskes i maskinen. De kjøpte jeg på NorEngros for flere bursdager siden. De gule tallerkene, alle honeycombsene, den grå duken og de sorte og de gule pappkoppene er kjøpt på congratulations.no.


Krukkene - mason jars - brukte jeg også i Ninja Turtle bursdagen da August fylte 4 år. Her kan du se mer om hvordan disse er laget. Sugerørene er av stål og er kjøpt på ebay.


Femtallet i papp er kjøpt på panduro og farget med tusj. Alle koppene er i papp, og de sorte koppene har jeg festet batmanlogoen på. Logoen er egentlig cupcake-toppere kjøpt her på etsy.com - jeg har printet de ut på matt fotopapir som er litt tykkere og så festet med dobbeltsidig tape. Sjokoladene nederst på etasjefatet har fått et omslag av sort papp som var rester fra bakgrunnen jeg laget. Kaketoppen er kjøpt her på ebay, og det vises ikke så godt på bildene, men det står et 5-tall i midten der. 


Bakgrunnen er laget av sort papp som jeg bare klippet til. Jeg kjøpte to store sorte ark, ett gult og ett blått ark med papp på staples. Så tegnet jeg skyskrapere på baksiden av den sorte pappen før jeg klippet dem ut og laget vinduer av strimler fra den gule pappen. Restene fra den blå og den gule pappen brukte jeg som underlag på godteribuffeten (candy table). De gule godteribokene kjøpte jeg her på ebay, og jeg har printet ut en sort batman-logo som jeg har klippet ut og limt på med dobbeltsidig tape. 


Ballongene kjøper jeg nesten alltid på ebay for å finne riktig farge, og da har jeg ofte en del ballonger til overs til en annen anledning. Batman-maskene er også kjøpt på ebay. 


Her er også cupcake-toppene brukt til det de skulle brukes til - og dette er cupcakes til barnehagen da han feiret dagen der. Ungene er ikke så glad i frosting (ikke jeg heller), så selv om det ser kulere ut med frosting så kjørte jeg bare litt gul melis på toppen. 


3 kommentarer:

Laila sa...

hei! så utrolig kult pyntet til bursdag! Hvor har du fått tak i de gule eskene?

Unknown sa...

Hei, så utrolig stilig. Og tusen takk for mange gode ideer og inspirasjon til min sønns Batman-bursdag :-)

Elise sa...

Litt sent Laila, men svaret er på ebay :)
Takk - Så bra at du finner idéer og inspirasjon Marianne :)

by mlekoshi