Mer bobil og utbygging av hus

torsdag 30. april 2015

Noen bilder som kan summeres med "What have we done?", "How things have changed" og "Ny tidsepoke". 


Vi har, som sikkert alle har fått med seg x antall ganger, kjøpt oss hytte på hjul. Ganske enkelt. Men hva nå ? Har vi noen gang kjørt en bobil ? Nope. Vet vi hvordan en bobil funker ? Nope. Sånn etterhvert har vi skjønt at det er en god del å sette seg inn i. Og det er selvsagt veldig typisk oss da. Det er jo ikke helt tilfeldig siden vi har tenkt på dette noen år mens vi har telt-campet. Men ikke noe mer enn at det ser veldig fint å greit ut og at vi hadde lyst til å engang ha bobil. Men altså.. Vi har jo faktisk ikke plass til bobilen ved huset vårt så vi har måtte finne en parkeringsplass til bilen... og det er vell egentlig så langt vi har kommet med planleggingen. Resten har vi bare måtte sette oss inn i etterhvert. Men den blir proppet med utstyr. Jeg tror vi kommer til å være rimelig skjelven når vi kjører den 2,5 meter brede og 7,43 meter lange bilen ut fra forhandlere om 1-2 uker... Blir sikkert febrilske snaps til fnisende venner, instagram til resten av omverden og kanskje et bilde eller to her inne og... kommer ann på hvor vill vi er i blikket. Ungene er iallefall helt ville og skulle gjerne hatt bobilen i går. 


What else is new? Vi holder på med prosess for å bygge ut ca 30 kvm på huset vårt + å transformere carporten vår til en garasje. Det vi skal bygge ut er overbygget mellom vårt hus og nabohuset. 


Dette bildet er riktignok fem år gammelt, og vi har gjort mye med huset etter dette - blant annet plantet en del i hage, levegg med videre. Men her ser du åpningen mellom husene. Her skal vi altså bygge inn ca 30 kvm til. Det blir en TV-stue - jiyya.. - og en sårt tiltrengt bod med ekstra lagringsplass samt en ekstra soverom som også skal fungere som kontor/arbeidsrom. Vi gleder oss masse. Det er påregnet at dette skal komme i gang etter fellesferien. Vi har et firma som skal sette opp råbygget og så skal vi gjøre resten innvendig. 

Slik ser bygget ut på baksiden - og her kommer det en ekstra veranda og to store skyvedører av glass. Vi har ikke den døren du ser på bildet, men heller to vinduer. Bildet under er også 5 år gammelt, men der ser du hvordan bygget er konstruert i dag. Kjempespennende ! Og jeg tenker da at det er viktig at vi kommer i land i det eksisterende huset før vi begynner å tenke på innredning mv. i "nydelen". Det som gjennstår nå er egentlig belysning, gardiner, trappen, litt listverk og det som gjennstår på kjøkkenet med smårettinger. 

Ingen kommentarer:

by mlekoshi