Vi jobber videre med gjesterommet når vi har tid. Vi har hatt det veldig travelt den siste måneden, og da mener jeg virkelig travelt. Så det er stort sett i helgene det blir gjort noe her. Så nå er spesielt Frank ganske sliten. Vi får ta det når vi kan den neste uken, for denne uken er dessverre ikke mindre travel. Som dere kan se på bildet over har vi endelig begynt å male rommet. Her er det bare det første våte strøket med gråmaling som har kommet på veggen. De andre veggene var ikke malt hvite enda. Fargene vi har valgt er Bergknatt og klassisk hvit. 


Ja, og siden dette rommet var en liten "prøveklut" for det vi skal gjøre i tilbygget vårt så kan vi vell bare konkludere med at vi har lært mye og gjort om på tidligere valg osv. Men så oppstår det av og til problemer som ikke var på listen over potensielle problemer, slik som på bildet over. Vi målte bredden på rommet og bestilte sengen FØR vi bestemt oss for å endre veggene. Plutselig ble rommet enda smalere og vips passet ikke den nye sengen inn...


.. og vips ble Frank også møbelsnekker. Håper det blir bra når vi er ferdige. 


Mye skal på plass nå - hele 400 kg med IKEA og en nydelig hvit glass-ELFA garderobe. Så var det bare å ha tid til alt som skal gjøres da.. Vi sliter vell alle i perioder med det samme. Uken som kommer innebærer reise, overtid, treninger, møter og besøk. Men vi skal iallefall nesten få ferdig gjesterommet før helgen. 
Ingen kommentarer:

by mlekoshi