New stockings

onsdag 28. september 2016


Ja, så har to uker gått med totalt kaos på hjemmefronten med jobb, møter og treninger. Men etter denne uken er over så roer heldigvis alt seg for en periode. Men jeg har fått sydd litt strømper innimellom - og strømpen på bildet er en ny versjon i tillegg til de to tradisjonelle fargene på personlige julestrømper som du kan lese om herDisse strømpene er til deg som ikke syntes det passer så fint inn med røde, grønne eller blå strømper inn i den nordiske stilen du har hjemme. Her er min tradisjonelle strømpe i ny drakt - i nøytralt stoff i nordisk utførelse og med ny matchende skrift. 

Jeg kan nå igjen ta imot noen bestillinger som jeg kan sy den neste uken før jeg tar en liten høstferie med fotballskole med ungene. Interessert ? Ta kontakt på mail: f-t-meng@online.no.Ingen kommentarer:

by mlekoshi