Late nights..

mandag 26. februar 2018


Vi jobber både sent og tidlig her i huset. Nå begynner rommet til Hilde og komme seg - vi regner med at det innflytningsklart om få dager - men de siste detaljene er nok ikke klar for om noen uker. Men dere skal selvsagt få se hvor langt vi er kommet underveis.


På lørdag startet Frank og behandle benkeplaten som skal bli skrivepult og sminkebord i fargen kullsort. Det blir SÅ bra ! Nå har vi fått skrudd opp sengen, satt inn klesskapet og malt listene i samme farge som veggene, taket og vinduet. Det blir veldig bra.


Det ser jo litt tomt ut her inne frem til vi får inn gardiner, ting på veggene, sengegavl, planter og belysning. Men for en forvandling ! Hilde har allerede begynt å være her inne så mye hun kan - og hjelper mye mer til hjemme enn hun normalt gjør siden det er med på å hjelpe oss for å få alt ferdig her inne. Ja, og så er hun takknemlig for alt vi gjør for henne.

Det siste bilder under her viser litt hvor vi står nå - mye sen jobbing og presisjonsarbeid. Men det er jo både bordplate, skap og seng her inne, så Frank må ligge litt alle veier for å få dette ferdig. Så: Presisjonsarbeid. Her med liten skråpensel "Ultimate" fra Jordan - og med listemalingen supreme finish fra Jotun i matt utgave. Den ser blank ut på bildet, men er ganske matt når den er tørket ferdig. Perfekt !


Og til slutt: Nå kan du vinne en ES Design pute med å delta på konkurransen på Facebook-siden min der. Du finner også link i margen på bloggen.

Ingen kommentarer:

by mlekoshi