Oppbevaring FTW !

fredag 6. april 2018


Halleluja - endelig helg ! Det har vært en hard uke med helseproblemer, manglende motivasjon og alt annet krydder. Men samtidig det som kanskje driver oss mest frem i hverdagen for tiden: fotballen med ungene våre. Det å se hvor mange jenter og gutter som har det bra - sammen. Uten negativitet og uten press. WE LOVE IT ! 

Men se hva jeg har stablet klar i TV-stuen vår: Nye oppbevaringsbokser (fra serien MyBox fra Leitz) til det "nye" kontoret. Ja, for det nye kontoret ser foreløpig sånn ut, og det er ikke helt ferdig enda. Jeg har bedrift, og jeg trenger plass til mye oppbevaring, klippeflate, plass til stoffer og maskinene. Så nå blir det straks mye bedre.I dette skapet skal alle stoffene være - og de ferdige produktene mens de venter på et nytt hjem. På de nye vegghyllene skal altså alle boksene på plass hvor det blir mye oppbevaring uten at det blir rot. Jeg gleder meg.


Og akkurat NÅ finner du butikken her på esdesign.no - noe er allerede utsolgt, noe har jeg nettopp langt til og som du ser på bildet rett OVER her så ligger det helt nye (i veldig begrenset opplag) kraftig og myke møbelstoffer. I helga skal jeg sy noen bestillinger og så skal jeg se om jeg greier å trykke frem flere puter av de nye stoffene som ligger på pulten der...

Ingen kommentarer:

by mlekoshi