Det skjer ting hos ES Design..

onsdag 12. september 2018

Nå har det vært stille siden ferien hos ES Design, og som dere ser har vi ikke akkurat ligget på latsiden - men nå skjer det ting som har vært planlagt lenge. Og jeg får ikke vist dere alt enda før det er 100% i boks. Men en liten sniktitt må vell være greit ?


Denne.. ja, du ser kanskje hva det er  ? Det er en handlepose - flergangspose, miljøpose osv. Kjært barn har mange navn. Men jeg kommer med egne handleposer med eget design - veldig snart ! Stilrene poser som tåler mye. Gleder meg til det - og hvis du ser i nettbutikken så ligger kategorien "ES Design handlenett" allerede klar og venter...Og ting endrer jeg jo stadig - så det er på tide med nye lapper til putene og andre spennende ting som kommer i butikken. Og når vi først er inne på kategorier i nettbutikken så er det jo bare å ta en titt der så ser du hva annet nytt som er på sybordet.

Men dette er ikke slik at alt kommer i butikken NÅ - for i november skal jeg delta på en designmesse her i Tromsø så mye lagres opp til da og så kommer det noen drypp i nettbutikken frem til da. Men følg med så kommer det drypp her inne på bloggen også - sånn mellom garasjebygging, treninger, oppussing og alt annet.

Ingen kommentarer:

by mlekoshi