Mer messe..

mandag 26. november 2018


*Pjuh* - puster lett ut etter design-messe. Jeg var dessverre uheldig med plasseringen av standen da jeg havnet inne i et hjørne og bak et par andre stands. Så når det var mye folk der så kom de ikke seg inn til standen ved mindre de tilfeldigvis oppdaget den og brøytet seg gjennom folkemengdene foran de andre to standene. Men det ble likevel greit med salg, mye fin tilbakemelding og fikk markedsført ganske greit der jeg sto. Nå har helsen vært sådær den siste uken med mye allergi, så det var ikke ideelt akkurat denne helgen. Men jeg gjennomførte greit. Etter messen var det bare å pakke sammen restene og utstyret og sett de på lageret frem til pop-up butikken jeg skal ha om to uker.

Jeg har jo sydd en del størrelser av det meste her, så jeg tenker at jeg skal legge ut noe av størrelsene i  nettbutikken i kveld og i morgen. Så det er bare å følge med der inne etterhvert.


Men frem til pop-up om to uker så skal jeg starte å sy på bestillingslisten med julestrømper som folk venter på.Noe som det gikk en del av på messen var de nye handleposene - som du ser på bildene under her. Jeg har de på tilbud mens jeg deltar på messe, og har pop-up butikker frem til midten av desember. Disse veier veldig lite og du kan kjøpe ganske mange uten å betale mye i frakt. Fine små julegaver.De kommer med integrerte oppbevaringsposer. 


Ingen kommentarer:

by mlekoshi