Kalender er klar

søndag 2. desember 2018


Sitter her med skrivebordet på kontoret og klør meg litt i hodet. Ser jo på kalenderen allerede nå at det er en del som må flyttes på og en del som ikke er skrevet inn enda. Og for å ikke snakke om julegavene som på et magisk vis må komme seg inn på listen her. Hm. Når jeg er ferdig å fylle inn alt så ser det sikkert ikke så oversiktlig ut likevel. Men som jeg skrev i forrige innlegg så er en del av greia å få flyttet ting ut av hodet og ned på papiret. Så dette er planen for å få alt i orden frem til jul. Det som ikke er plottet inn her og som kommer i en egen plan er mat/middag osv. Og egne gavelister - og handlelister for alt ellers. Jepp - det er jo allerede vedtatt at jeg er en listefreak så da er det ingen vits i å skjule "galskapen" ? 

Akkurat i dag har vi hatt julebrustesting - og jeg har klippet opp delene til over 10 julestrømper som skal sys de nærmeste dagene. Det er jo ikke så altfor lenge til sendefristen før jul, men jeg håper å få alle pakkene ut døra allerede tidlig i neste uke. Krysser fingre for at alt går som planlagt nå resten av uken så kanskje det ordner seg.

Ingen kommentarer:

by mlekoshi