Disney Art on Demand

søndag 24. februar 2019


Ja, den uke siden sist. Det tar på å leve livet i alle på alle nivå. Denne uken har vært tøff jobbuke. Det å jobbe med små barn som opplever fæle ting i livet er tøft. Kanskje spesielt når en har barn selv. Og kanskje spesielt hvis energinivået er på et minimum av andre årsaker (som jeg har skrevet om i det uendelige her inne). Så denne uken har jeg lagt meg på lading når jeg har kommet hjem og når jeg har hatt mulighet til det. Også denne helgen har jeg lagte meg før ungene på kveldene - det er vanskelig å hente seg inn. Men slik har iallfall denne uken vært - og så håper jeg at kommende uke er bedre.

Tenkte jeg skulle dele bilder av Disneyprintene som har kommet opp på kjøkkenet. Dette er print som vi spesielbestilte da vi var i Walt Disney World i Orlando i sommer. De ser ikke så store ut på bildene her - men rammene er 60x90cm. Du kan bestille Disney Art on Demand når du er i parken og det er litt og hvert å velge mellom. De koster litt - men vi er jo litt ekstra lekne på det området..

Men det som er enda mer klart når de kom opp på veggen er at vi må endre farge på veggen - eller: Aller helst skifte veggene.Så det fungerer altså slik at du bestiller dem i kunstbutikken i parken og så leveres de på døren her hjemme. Rammene er fra Bolia. 

Ingen kommentarer:

by mlekoshi