Madcap Jacket

tirsdag 18. juni 2019


Stikker hodet litt innom og frem - selv om jeg HATER bilder av meg selv. Dere som følger med på facebooksiden "Vi sygale" sin sy-snapchat (der er det ganske mange gitt !) og fulgte med denne på søndagen når jeg overtok denne for en dag - jeg lovde å legge ut bilde av jakken jeg nesten fikk sydd ferdig før jeg måtte ta kvelden. Så her kommer bilder - jeg hadde den på  meg på jobben i dag.Jakken er "Madcap jacket" fra Sew and tell - og du finner mønsteret her. Den er sydd i svart punto-stoff som er litt kraftigere men med mye stretch. Jeg kunne nok godt ha hatt den i en størrelse mindre siden den er så stretchy og siden den ikke egentlig er igjen over brystet hvor jeg er største (Pokkers pupper...) så merker at den var pittelitt for stor akkurat over skuldrene. Men et fint mønster ellers. Så da har jeg altså vist resultatet slik jeg lovet. Den er sydd med overlock og coverlock - og da blir det veldig fint. Har så vidt sydd to små sømmer med vanlig symaskin på denne.Lyst til å se mer søm ? Sjekke her under emneknaggen hobby.

Ingen kommentarer:

by mlekoshi