Jerseykjoler

fredag 18. oktober 2019


For ett par uker siden sydde jeg to kjoler til Stofflykke som de har som demokjoler i butikken sin – og i mummistoffer som de selger. Det er jo en del av ekstrajobben min hos Stofflykke, og en sann glede. Dette er stoffer som Stofflykke har fått laget på egen lissens etter avtale med mummi. Det er viktig å huske hvis en skal sy med disse nydelige stoffene, at det ikke er tillatt å sy for salg, bare til privat bruk. 


Mønsteret er fra Ida Victoria – og det er Jerseykjole med sving til voksen og til barn. For å få vist frem variasjonen så sydde jeg den voksne med lange ermer og med lommer. Barnekjolen er sydd med liljearmer (som følger med i barnemønsteret – på voksen må du kjøpe tilleggsmønster). 


Nå venter jeg spent på et annet mønster fra Ida, på en kjole jeg planlegger å sy til meg selv – da tenkte jeg at jeg skulle vise frem fremgangsmåten. Men i dag så tenkte jeg bare at jeg skulle vise frem disse gladkjolene. God helg ! 


by mlekoshi