Marine army

lørdag 28. mars 2020


Livet går i sakte fart her hjemme. For vi er for det aller meste hjemme her. Av og til drar vi å handler på dagligvarebutikken - eller en og annen annen butikk dersom vi trenger noe. Og så trener vi litt. Mannen og eldste jogger og jeg ror på romaskinen. Og så hjemmeskoler vi videre - og jobber på hjemmekontor. I det hele tatt: Alt går litt sakte. 

Den første uken var verst. Nå har vi funnet litt mer roen og rytmen her hjemme. Når samfunnet etterhvert åpner opp så må det sikkert skje gradvis, for nå er vi snart vant til å gå litt sakte. 

Forrige helg sydde jeg denne genseren til minstemann. Det er fra mønsteret altitude pullover som jeg har sydd også tidligere - men feltene på skuldrene på begge sidene var noe jeg la til selv. Og minstemann har bodd i den siden da - tror jeg må snike den bort nå slik at jeg får vasket den. 

Ingen kommentarer:

by mlekoshi