Liker han oss EGENTLIG ?!

tirsdag 5. oktober 2010

Vi ER så glad i lillegutten vår - herlige skjønne lille August. Men er han egentlig glad i oss ? Ikke det at jeg ikke tror at han ikke er glad i oss, men LIKER han å være sammen med oss? Det starter hver morgen kl 0430. Da er han ferdig med sovinga. Vi henter han inn i senga vår og han holder et baluba uten like. Kaster seg frem og tilbake, sparker, slår, kjefter og styrer. Kl 06 er det opp. Og i dag kledde han selv på seg skoene sine, ful påkledd og sto å banka på ytterdøra for å komme seg i barnehagen. Når vi kommer til barnehagen så løper han fra oss og vil fortest mulig inn til de andre. Når vi henter han på ettermiddagen starter han å klage før vi i det hele tatt har kommet oss ut av barnehagen. Og kjefte, klage og syte gjør han til det er leggetid, av brutt av middag (som aldri kommer fort nok for lillegutt) og kveldsmaten som er en kamp. Så er det soving fra ca. kl 19 - som blir avbrutt flere ganger iløpet av kvelden hvor han er tørst, vil ha kos, smokk osv - før morgenen starter grytidlig igjen. Dette er ikke gutten jeg kjenner, men det har vært sånn ganske lenge nå. Tror kanskje dette er den nye August, og jeg vet ikke hvordan vi skal håndtere dette. Jeg.. VI er slitne. OG vi vil ha gladgutten vår tilbake.


Jeg har bestilt barbiekjolene jeg skrev om tidliger, i bursdagsgave til snuppa. Tror det blir knallbra ! I Norge koster jo en liten mindre pen barbiekjole fort 100 kroner. Ganske sykt. Så blir det nok litt klær og innesko i gave. Får se hva vi rekker og få i orden siden lønninga først kommer den 12. og det da er litt sent å bestille ting på nett.

Ellers så tenkte jeg at jeg skulle tipse dere om denne bloggen fra Petchy. Herlig blogg av en fargerik jente.5 kommentarer:

Anonym sa...

hei elise!

har begynt å lese bloggen din for et par uker siden og den er kjempebra!koselig,åpenhjertlig, varm og inspirerende! Har en liten gutt på 5 mnd nå så har fått en liten smakebit på hva som venter meg i årene fremover på godt og vondt, men mest av alt hvor utrolig masse det er å se frem til av milepæler med de små:) synes du skildrer veldig godt små herlige øyeblikk som er viktig å se når de er der. Artig å bli "kjent" med deg på nytt som voksen ettersom vi brukte å være ilag endel når vi var mindre i harstad.Hilsen Hege:-)

Elise sa...

Nhhhå <3 Så koselig Hege ! E koselig å følge med dok på FB også :) Skal si at tidene forandrer seg ! Fra veldig ung og alt vi fant på til nå som småbarnsforeldre og voksne mennesker. Rart og artig på engang ! Og tusen takk for ros av bloggen, det varmer. Klem :)

Anonym sa...

korr har du bestilt de barbie kjolene fra??

Elise sa...

Ebay - nærmere bestemt fra Thailand ;) Skal legge ut en link etterhvert, hvis det ikke hasteR ?

Anonym sa...

neida, haster ikke:) men flott om du legg ut link når du har tid. De kjolene var nyydelige

by mlekoshi