Planlegger

søndag 3. oktober 2010

Nå anstrenger jeg meg litt for å ikke komme med et selvmedlidende drittinnlegg igjen. Fokuserer på det positive *mantra*. Vi har prøvd å slappe litt av denne helga, så vi har ikke gjort så masse. Slappet av, gått tur, handlet litt, ryddet litt og slikt. Men nå alt er litt kjipernt så er det fint å fokuserer på noe bra, er det ikke ? Og som dere som leser denne bloggen av og til har fått mer dere, så elsker jeg å lage fest. Og da aller helst barnebursdager. Fra snuppa feiret sin ett-årsdag har vi ordet til fest - og jeg liker det ! Jeg er kanskje litt USA-inspirert der. Og hvorfor ikke ? Hvorfor skal vi alle gjøre akkurat det samme for enhver pris ? Snuppa er storfornøyd hun og. Så i år har hun bestemt seg for å ha jentefest etterfulgt av en filmkveld for guttvennene og de beste jentevennene. Så to feiringer altså. Men på en og samme dag. Og det er jo ikke så himla vanskelig å lage filmkveld. Trenger jo ikke å underholde ungene da heller.. tror jeg. Men hvilken film skal vi vise på kinoen denne kvelden ? gruble-gruble.


Jentefest med rosa duk, gulltallerke, bestikk og kopp, rosa ballonger og rååsa servietter.


Og så er det kakemorro i år igjen. Denne gangen råsa kake sjørøverkiste i fjor).


And  movie night party !

Stay tuned... for nå er jeg veldig trøtt.


Ingen kommentarer:

by mlekoshi