★ Neste ! (eller POOOOSE - veldig intern..) ★

søndag 6. mars 2011

Liten historie som jeg ler av innimellom. Da jeg studerte jobbet jeg på en dagligvarebutikk - og det var til tider ganske mye stress. En lørdag midt i rushet satt jeg meg ned i en av kassene som var litt gjemt bort. Og da bruker en jo gjerne og rope litt forsiktig "Ledig kasse!" eller "neste!" for at kundene skulle se at jeg satt der. Vell ..det var stappfull butikk, jeg hadde akkurat hadde en intens krangel med panteautomaten og vrælte ut, sånn helt automatisk, en av de andre faste glosene som sies veldig mange ganger i løpet av en arbeidsdag i en daglivarebutikk: "POSE !". Det ble mye latter og en stykk forvirra Elise. Så etter det bruker jeg og min bestevenninne, Fam, å vræle "POSE!" når det er "neste" som egentlig skal sies.

Hvorfor forteller jeg dette, sånn rent bortsett fra at jeg sitter å humrer litt over minnet ? Jo, nå er det neste (pose!) prosjekt på plakaten. For jeg trakk på meg trugene og gikk bak i skogen for å endelig få tatt bilder av noen av de siste prosjektene som jeg har skrevet litt om i bloggen:

Skjørtene er nå ferdige, og du finner dem i epla-butikken. Link her ute i margen på bloggen →
eller så kan du bare trykke her.


Det ble da 3 skjørt i størrelsen 3-4 år og 2 skjørt i størrelsen 5-6 år.

4 kommentarer:

by mlekoshi