And the work continues.....

fredag 2. desember 2011

Dagen ble ikke helt som planlagt, og det ble klart allerede i går da barnehagen ringte klokken 15 og fortalte at August hadde hadde en heftig diare-bleie. Det holdt med den ene bleien, så da er jeg sikker på at det egentlig ikke var diare, men barnehagereglene er rimelig strikte der altså. Så dagen tilbragte jeg og August først hjemme før vi dro en tur til byen hvor vi var innom jobben og hilste på folket før jeg måtte trille rundt på knøttet i et par timer mens han sov =  vondt i føttene og sliten ! Men iallefall noen julegaveideer rikere. Resten av kvelden har vært slik:
Maling av de tre resterende hvite veggene, og gutta jobbet flittig. Må fikse litt på den grå veggen før vi skal kjøre på det første laget med gulvmaling. DA blir rommet helt helt nytt - gleder meg ! Frank skal på jobb klokken 03 i natt, så jeg tror jeg går å legger meg sammen med han..Ingen kommentarer:

by mlekoshi