Årets travleste måned.

onsdag 30. november 2011

Jeg har jobbet som fy de siste to dagene, og i dag hadde vi medarbeider-dag på jobben så nå klokken 2130 kom jeg meg akkurat inn døren etter mye gåing og buss for å komme meg hjem. Vi har spist deilig middag på Steakers og sett HERLIGE "Et juleeventyr" av Charles Dickens, og jeg ER så sliten. Kunnet sikkert sovet en uke i strekk.

Men det skal jeg ikke gjøre. Jeg skal snart legge meg. Jeg skal stå opp i morgen tidlig-tidlig. Jeg skal jobbe i motbakke på jobb for der ligger mange vanskelige saker på vent etter flere hektiske dager. Mange brukere som trenger hjelp. Mange vanskelige avgjørelser som snur opp-ned på livet til folk. Jeg skal stresse hjem fra jobb for å rekker å hente barnehagen  og skolen før de stenger. Kjenne på den dårlige samvittigheten hele kjøreturen dit når jeg tenker på at de har vært altfor lenge på skolen og i barnehagen. Vi skal hente en sliten Hilde og en ganske sliten August. Vi skal stresse inn døren hjemme med to slitne unger som vil ha mat NÅ og klokken som tikker nærme 17:30 før Frank har laget middagen ferdig. Jeg skal jobbe for å tjene opp plusstid til juleferie og for å få tjene inn nok slik at Frank skal slippe å jobbe to jobber. Når ungene er i seng skal jeg gå ned på kontoret og pakke ned den siste veggen og Frank skal skru ned hyller. Så skal vi sparkle veggen. Og da regner jeg med at klokken er lenge etter leggetid og på tide å legge seg.

Du vet de travle dagene i årets travleste måned. Dagene går for fort og du får egentlig ikke pratet med kjæresten. Eller barna. Da du ikke får gjort halvparten av halvparten av det du skal gjøre på jobb. Da du aldri har energi til å være konstruktiv og kreativ nok til å finne julegaver til alle 30 gavene som er igjen på listen. Da du er så sliten at du egentlig ikke får sove. Dagene da det er litt for mange pølsemiddager. Dagene da du har seriøs lyst til å drite i alt som heter sosialt liv, og faktisk gjør det. Dagene da du plutselig kommer på at ungen plutselig skulle vært en annen plass. Dagene da du kom på at du puttet på en vaskemaskin med klær.. for 3 dager siden. Klærne i maskinen stinker og du må vaske dem på nytt samtidig som du prøver å overse klesberget inne på vaskerommet. Desember kan være brutal, altså ! Jeg tror vi må være flinkere til å senke skuldrene og nyte juleforberedelsene og tiden vi går i møte.


Ingen kommentarer:

by mlekoshi