1. søndag i advent

søndag 27. november 2011

Og vi har ordnet og styret i hele dag - og Frank er den som har styret mest av oss. Han har vasket kjøkkenet, alle veggene og alle vinduene i 2. etasje. Vi har våre egne tradisjoner vi. Huset vårt er ikke sånn over-the-top-jul når det er jul. Vi har ikke dorullnisser, hagenisser og dussinvis av smånisser. OG vår tradisjon er å pynte NESTEN ferdig til jul til 1.søndag i advent. Så det skjedde i dag.


Vasking, stryking av duker og gardiner, pynting og det hele.


Siden vi har det ganske høyt under taket satt vi alle med hjertet i halsen  halve dagen mens Frank balanserte under taket.


Har ikke tatt masse julebilder av huset enda, det kommer. Men siden hele 1.etg med unntak av Hilde sitt rom er under construction, så blir det ikke helt julefølelse likevel. Det kommer nok, og jeg skal få tatt noen flere bilder de nærmeste dagene. Men som dere ser så er julegardinene kommet opp, og det samme er den fine julestjernen i lilla og gull.2 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Herregud Elise! Kan du sende Frank ned hit når du er ferdig med han? ;-)

Så fint dere har fått det i stua! Har pynta litt her også. Men det begrenser seg til noen lilla duker, adventsstjerne og en adventsstake. Ja, og noen lille lys. Koselig i massevis. Men vi har til gode å vaske vegger, kjøkken, vinduer og alt det der. Må vel få ut fingeren etterhvert. Har et mål om ikke å ta alt i siste liten. Det har jeg alltid. Planen ryker alltid...

chenmeinv0 sa...

rolex watches
toms shoes
coach factory outlet
ralph lauren outlet
hilfiger outlet
true religion sale
san antonio spurs jerseys
celine handbags
polo ralph lauren
michael kors canada
20173.17chenjinyan

by mlekoshi