Juleglede ?

tirsdag 22. november 2011

5 hele dager igjen til første søndag i advent (panikk !!!), så da er det på tide med et julegave-innlegg igjen. Jeg har bare fått kjøpt noen få små gaver, og oppdate plutselig at veldig mange rundt meg er ganske så ferdig med julegavehoppingen (hva er det som skjer egentlig ?!?!) og innser at jeg må få fingeret ut. Nå. Og jeg har 45 julegaver som må ordnes, og jeg er ferdig med... 3. Så, dere skjønner panikken ?


Siden jeg plutselig er slått av julegave-panikk så har alle julegaveideer som lå der inne plutselig bare forsvunnet... og måtte igjen ta en tur innom etsy-favorittene mine. Regner med at flere er lei av etsy-maset, men folkes: det er ganske genialt ! Tips til julegave for noen som har alt: deilige ullsokker strikket i myk ull, et mykt skjerf, et fint og morsomt forkle, personligg bagasje-merke i skinn, personlig armbånd i ønsket farge med ønsket skrift hvor du kan skrive akkurat det som passer til mottakeren, fine fingerløse votter ellet ett anheng med bilder.


ehh.. kommer tilbake med mer når panikken ikke er så overveldende...
Ingen kommentarer:

by mlekoshi