Feel-good-bilder av helt fantastiske kaker !

søndag 26. februar 2012

Og siden jeg sitter her alene med ungene så tenkte jeg at jeg skulle vise dere ENDA flere fantastiske feel-good-bilder av kaker og cookies. Dere har kanskje skjønt at nydelige bakekverk gjør meg litt mo i knærne. Jeg er ikke så glad i spise kaker, belive it or not, men jeg syns det er kjempemorsomt å lage kaker. Her kommer iallefal et "lite" knippe med nydelige kaker fra min pintrest-folder "I want to eat this".


Ahhh.. nydelige ! Jeg ELSKER regnbuer. De gjør meg så glad!Over the top....Spreke farger til alle anledninger.


Ville ikke alle jenter ELSKET denne kaken ? 
Blå-orange. Kjempekul farge-kombinasjon.


Tror ikke jeg får min fondant til å være så snill og velloppdratt som denne.....


Utrolig kul kake !


Et lite bilde av en fantastisk kake i sort, hvit og rosa. Bryllups-cookies - smart !


<3dobbelt - <3 


Og til slutt denne utrolig morsomme kaken, den MÅ jeg lage en gang. 4 kommentarer:

Janne sa...

Det er imponerende hvor mye fint folk lager. Og dette var iallefall imponerende. Men må si jeg blir litt skeptiskt til alle fargene jeg da ;)

Gråbekka`s Blogger sa...

Kakene er jo små kunstverk, man bare må beundre. Vakkre er de, og noen litt morsomme også:)Ble i godt humør jeg etter disse bildene. Kake fikk jeg også lyst på. Godt jeg har bakt eplekake, ikke like vakre som disse, men smaker himmelsk!:)

Ha en God Søndag og kos deg i Tromsø!

Stine sa...

Så mye kule og fine kaker..... og fargerike :-)

QQQQQQQQQ sa...

Kanye West shoes
nike dunks
nike free run
nmd
caterpillar boots
golden goose
nike huarache
westbrook shoes
tory burch outlet
yeezy boost 350

by mlekoshi