Pintrest og andre trivielle småting.. ..

tirsdag 21. februar 2012

Her tøffer hverdagen videre den, og når jeg tittet innom bloggen her i et ellers travelt øyeblikk på iPhonen så oppdagen jeg til min store skrekk at bloggen den siste tiden har handlet om mat, kaker... og mer kaker. Hjelpe meg, det må være litt kjedelig å lese om. *Noterer bak øret og tøffer videre etter andre interessante tema*.

I dag henter jeg litt inspirasjonsbilder fra mitt koselige "for the home" pintrest-board. Ikke hørt om pintrest ? Jeg skrev litt om det her.


Nydelig kjøkken !


Morsom pute som ser ut som en notatbok - slik vil jeg lage meg !


Mmhm..


Likte alt, unntatt bordet og stolene.


o`lykke !


Drømmestol til både kjøkken og stue.


Drømme-steingods fra Le Cruset.


Drømmestolene til kjøkkenet i en fantastisk farge.


Hvor kul var ikke denne tapeten da ?


Aaaalot of books...


Fantastisk - denne ble jeg glad av !1 kommentar:

Ann-Kristin sa...

Fantastisk! SLik bokhylllerom vil eg også ha! Noko seier meg at vi ikkje skulle hatt problemer med å fylle den med bøker.

by mlekoshi