Det blir noen dager mellom hver post her inne nå. Forklaringen er såre enkel: Jeg har hatt litt ekstra mye på tapeten i 4-5 uker nå, og nå er jeg litt ekstra sliten. Litt sånn inni-kroppen sliten, litt sånn jeg-får-ikke-sovet-nok-sliten og litt sånn jeg-vil-bare-grave-meg-ned-sliten. Det går over, dere. Men akkurat nå er fokuset på ungene og jobb det som overskygger alt. To måneder med myyye overtid, trassalderen, forberedelser til forhandlinger, jobbreiser, allergier, nakkeproblemer og sykdom på toppen av alt annet. Så akkurat nå har jeg bestemt meg for å grave meg litt ned her hjemme og samtidig se fremover til årets koseligste høytid. Ordne hjemme, julegavelister, kose oss med ungene og bare VÆRE. Så kommer jeg forhåpentligvis med mer inspirerende innlegg i prosessen. 


Jeg har i dag startet på en lite strikkeprosjekt til Hilde - og et utmerket julegaveforslag. Både til liten og stor. Jeg strikker lue med refleksgarn. Er tilbake om 2-3 dager med ferdig lue, oppskrift og bilder. Så julegavetips: velg mottakers favorittfarge og strikk lue med refleksgarn ! Sikkert, deilig og fint.


3 kommentarer:

Jeanettes lille-store verden sa...

Håper du kommer deg fort ovenpå igjen! Du må være forsiktig, og huske på at du har bare en kropp!
Så lurt med refleksgarn, visste ikke at d eksisterte - takk for tipset :)

Anonym sa...

Gleder meg til oppskrifta!! Smart tips:):)

Anonym sa...

Hei!
Hvor kan jeg få kjøpt refleksgarn? Kjenpebra tips;);) har du oppskrift på luene du strikker?
Mvh Siw B

by mlekoshi