Brille

onsdag 14. november 2012


Nå er det ikke så lenge til jul ! Under seks uker for å være helt nøyaktig ! Jeg har skrevet julegavelisten, og kan informere om at vi har nesten 50 stykker som skal ha gave i år. Da er det bare å komme i gang med planlegging og innkjøp.

I dag har jeg hatt en litt merkelig dag. Jeg har endelig kommet meg til manuellterapeut for å få litt mer orden på nakken som har plaget meg så masse de siste fire ukene. Det var selvfølgelig ikke behagelig, men konklusjonen var ikke avskrekkende. Jeg trenger kanskje 4-5 behandlinger hvor jeg tøyer og strekker på musklene i C3 og C4 i nakke samt øvre del av rygg. Så skal jeg få noen ekstra øvelser og fortsette med tøying på jobb (jeg er ansvarlig for å tøye og forbygge avdelingen to ganger i uken) og treningen på SATS så skal alt ordne seg. Betrygget av det, men det tar da sikkert litt tid før jeg slipper plagene. Etter dette surret jeg innom optikeren for en synstest. Jeg skulle sjekke om jeg trengte databriller siden jeg har slitt litt i det siste. Etter 1,5 time inne hos optikeren kom jeg ut med to prøvebriller og et par rare små"diagnoser". Jeg har da skjeve hornhinner, litt redusert syn OG jeg har skjult skjeling. Det er altså JEG som er grunnen til at August skjeler med øynene uten briller. Djiiiiis ! med klump i halsen gikk jeg til jobben igjen før jeg dro på vennesalg på ARK og handlet adventspakker til halv pris. Men her er altså brillene jeg skal velge mellom (Elendig bilde, I know):Brille til venstre er mer markert og mørkebrun på utsiden og beige på innsiden. Disse er litt røffere og tøffere. Brillene til høyre er mer "safe" i mørkegrå og litt mindre. Jeg liker begge. Flertallet som har sett meg IRL liker de til høyre. JEG er litt usikker, så bare del din mening..

I morgen har jeg tatt meg feriedag fra jobb. August skal finne ut om han har noen allergier hos legen, og jeg skal på Grandopening av Jekta storsenter her i Tromsø. Masse masse gode tilbud og spennende nye butikker. Vi gleder oss !

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg likte de til venstre best, syns de rammet inn ansiktet ditt på en feminin måte. Lykke til med valget av briller! :)

Anonym sa...

De til venstre er MYE kulere, og mye finere til deg:) Get out of the comfort zone - og ta en sjans på de tøffe brillene!

by mlekoshi