Romjuls-marvepostei

fredag 28. desember 2012

Nå er vi over halvveis i romjulen, og vi lever late og bedagelige dager her hjemme. Og det er godt ! Men det slår aldri feil, og i år som alle andre år begynner vi å bli litt små-rastløse, lei av julemat og klar til å få kroppen i gang igjen. Ikke klar til å begynne på jobb igjen, men klart til å bevege seg litt. Men før vi kommer dit, så tenkte jeg at jeg skulle dele Frank sin oppskrift på marvepostei. Har skrevet om marveposten til Frank her før, og fortalt at han bare får kjøpt den i Bodø. Så da har han jobbet litt med en oppskrift som han syns er bra.Han bruker ferdigkjøpt butterdeig som du finner i frysedisken. Denne kjevler han litt ut, før han former det i en muffinsform.
Etter dette så lager han mandelmasse.
 3 stk. eggehviter, 150 gram mandler, 125 melis
Stivpisk eggehvitene og tilsett forsiktig malte mandler og melis.Tilsett i butterdeigen og stek på ca. 200 grader til toppene begynner å bli litt brun. 


La hvile til dem er kalde. Enjoy !

#instagram-update#
Bilde nr. 1-3: Vi var lei av julemat og spiste middag på Dolly dimples - vi storkoset oss ! 
Bilde nr. 4: Juleidyllen fikk en bråstopp i går da vi benyttet anledningen til å endelig fått tatt allergiprøvene av August. Det var ikke noe stas, verken for de små eller store. Han avsluttet dagen i går med å forklare oss at sykepleieren gjorde han vondt og at "æ lika ho ikke!". Stakkars liten !
Bilde nr. 5: Nytt dobbeltsengesett x 2 med teksten "Silence zone". Er vell lov å håpe ?
Bilde nr. 6: Har gjort klar treningsdagboken til første treningsøkt etter nyttår! Litt små-ivrig og klar. Det blir nok tungt etter denne julen...

Ingen kommentarer:

by mlekoshi